De lekkerste taarten van Den Haag


Ontdek de allerlekkerste taarten van Banketbakker Plasman, al ruim 110 jaar de bekende patissier op de Fred in Den Haag. Ben je jarig, heb je een feestje of wil je jouw collega’s gewoon een trakteren op iets lekkers? Bekijk dan de mooiste en lekkerste taarten online in de webshop van Banketbakkerij Plasman. Je kan hier onze taarten bestellen voor in Den Haag.

Hoge kwaliteit taarten

Bij Banketbakkerij Plasman werken wij uitsluiten met hoogwaardige grondstoffen. Want elk taartje moet een feest zijn en niet alleen voor je smaakpapillen maar ook voor het oog. Onze patissiers maken met passie elke dag verse taarten met waanzinnige smaakcombinaties. Van een klassieke slagroomtaart, heerlijke chocoladetaart tot fris citroentaartje. Of zelfs taarten met een thema: zoals geboorte, ADO den Haag of een prinsessentaart voor een perfect feestje. Bekijk op deze pagina onze thema taarten.

Online taart bestellen

In onze webshop kan je al onze standaard taarten bekijken en online bestellen. Staat jouw favoriete taart er niet tussen? Laat dit dan weten, onze patissiers denken graag met je mee!

Taart bezorgen in den Haag

Onze taarten kunnen afgehaald of bezorgd worden. Wil jij de taart afhalen? Onze winkel is gevestigd op de Frederik Hendriklaan 106 in Den Haag. Onze straat wordt ook wel de Fred genoemd.  Je kan voor en rondom onze winkel parkeren.

Wil je liever dat wij de taart bezorgen? Dat kan ook. Wij bezorgen onze taarten in heel Den Haag. Bekijk hier de precieze postcodes en de bezorgkosten.